Vacatures Elst

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

VACATURE AUTOMONTEUR (M/V)

Ben jij automonteur en ben je op zoek naar een werkgever die graag in jouw professionele ontwikkeling investeert? Goed dat je dit leest! Je hebt nu de kans om deel uit te maken van ons enthousiaste en gemotiveerde team waarbij persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd wordt.

Kom jij in onze werkplaats werken met de modernste gereedschappen en technieken en met leuke en gemotiveerde collega’s?

Wat ga jij doen als Automonteur bij De Witte Garage?

Als automonteur sta je samen met het team dagelijks klaar voor onze klanten om hun auto, camper en/of bedrijfswagen in topconditie te houden. Voor het onderhoud en eventuele reparaties ben jij namelijk dé aangewezen persoon. Dit doe je elke dag met dezelfde ambitie als al jouw De Witte Garage-collega’s: ‘alles voor een enthousiaste klant’.

Welke werkzaamheden je in onze werkplaatsen kunt uitvoeren als automonteur, dat zetten we hier graag even op een rijtje:

 • Je onderhoudt en repareert auto’s, campers en/of bedrijfswagens van allerlei merken en types
 • Je lost storingen aan voertuigen op.
 • Je maakt nieuwe en gebruikte auto’s, campers en/of bedrijfswagens klaar voor aflevering.
 • Je voert APK’s uit.
 • Je hebt persoonlijk contact met de klant betreffende het voertuig dat op dat moment onder jouw hoede valt.

Wat bieden wij jou?

Jouw technische kennis wordt enorm gewaardeerd. Om die kennis het best toe te kunnen passen in de werkplaats, werk je bij De Witte Garage met de juiste apparatuur en systemen. Bij De Witte Garage vinden we het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en waarmee je werkt!

Om je een beeld te geven van wat je kunt verwachten als je bij De Witte Garage komt werken, sommen we een aantal zaken op die wij jou bieden:

 • Een aantrekkelijke en afwisselende baan binnen een mensgerichte organisatie
 • Werken met moderne gereedschappen en materialen.
 • Begeleiding van jouw persoonlijke ontwikkeling door voor het universeel autobedrijf cursussen aan te bieden zodat je specialist kan worden in jouw vak.
 • Kortingen in de werkplaats (o.a. op onderdelen, accessoires en arbeidsuren).
 • Andere kortingen: op nieuwe/gebruikte voertuigen
 • Een no-nonsense omgeving met gezellige collega’s die gemotiveerd en kundig zijn.

 

Waarom wil je werken bij De Witte Garage?

Een fijne zeer informele sfeer binnen een jong en dynamisch familiebedrijf! Bij De Witte Garage draait alles om de kracht van het team en op elkaar ingespeeld zijn. Bij De Witte Garage staat de mens centraal; niet alleen onze klanten maar juist ook onze medewerkers. Samen met je collega’s werk je om alles in het werk te stellen om onze klanten mobiel en uitermate tevreden te houden.

Spreekt dit het bovenstaande je aan, dan zijn we op zoek naar jou! Stuur je CV naar [email protected] t.a.v. Frank de Wit en wij nemen direct contact met je op. Voor meer informatie mag je ook bellen naar 0481-769064 en wij staan je graag te woord.

 

 

Autovakmeester De Witte Garage

Welkom bij Autovakmeester De Witte Garage, uw BOVAG autobedrijf in Elst en omgeving. Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Het enige wat ons onderscheid van een A-merk zijn de prijzen, want die zijn aanzienlijk lager. Afspraak is afspraak, vooraf duidelijkheid en geen verrassingen achteraf. U krijgt een helder overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en een eerlijk, deskundig advies. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK check, full aircoservice, aankoopadvies, bandenservice, diagnose, uitlezen storingen, verkoop occasions etc.

Autovakmeester de witte garage