Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autovakmeester De Witte Garage in Elst

Welkom bij Autovakmeester De Witte Garage in Elst. Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Dat vinden we minstens zo belangrijk als onze tientallen jaren ervaring in de autobranche die de basis vormt voor ons vakmanschap. Het enige wat ons onderscheid van een A-merk zijn de prijzen, want die zijn aanzienlijk lager. Afspraak is afspraak, vooraf duidelijkheid en geen verrassingen achteraf. U krijgt een helder overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en een eerlijk, deskundig advies. We bewaren altijd de oude onderdelen na onderhoud en/of reparatie. Indien gewenst nemen we onze klanten mee om ze een kijkje te laten nemen in de werkplaats onder hun eigen voertuig. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK check, full aircoservice, aankoopadvies, bandenService, diagnose, uitlezen storingen, verkoop occasions etc. U bent van harte welkom aan de Industrieweg Oost 4 in Elst GLD.

Auto-onderhoud, APK check en reparatie

Autovakmeester De Witte Garage is gespecialiseerd in universele automerken en biedt een compleet pakket van service en diensten op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Bekijk wat wij nog meer doen: services en onderhoud & reparatie.

Meer service met de Autovakmeester Pechhulp en mobiliteitsservice

Autovakmeester De Witte Garage helpt u bij pech onderweg. Het is natuurlijk nooit fijn om tijdens uw autorit stil te komen staan. Met de Autovakmeester Pechhulp hoeft u zich minder druk te maken om een situatie waarbij u komt stil te staan. Wij staan altijd voor u klaar! Daarbovenop bieden wij onze mobiliteitsservice met vele extra en services voor u als trouwe klant.

Vertrouwd onderhoud bij het Autovakmeester BOVAG-garagebedrijf

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties van onze hoofdgrossier. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.

Kenteken auto overschrijven/tenaamstellen, schorsen of schorsing beëindigen

Autovakmeester De Witte Garage in Elst is een erkend RDW kentekenloket. Het RDW kentekenloket is een fysieke plaats waar u voertuigen kunt overschrijven en schorsen. Ook voor het beëindigen van schorsingen kunt u bij ons terecht. Met de mogelijkheid om voertuigen op naam te zetten en de nieuwe particuliere eigenaar te voorzien van een tenaamstellingsverslag. Meer informatie.