Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Ooijman staat al 55 jaar garant voor betrouwbare service tegen een eerlijke transparante prijs. We zijn een familiebedrijf. Bovendien is ons autobedrijf een universele garage. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, je kunt met ieder merk auto bij ons terecht. Wij werken met de modernste diagnose/uitlees apparatuur en gereedschappen.

Indien je een andere auto wilt aanschaffen adviseren wij je graag. Het is belangrijk dat je een auto kiest die goed bij je past en waar je op kunt vertrouwen. Door onze kennis en het feit dat we een universele garage zijn weten wij precies de positieve en negatieve aspecten van een auto te benoemen. Kortom, wij zoeken graag een auto voor je op. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de Bovag garantie regels.

Bij autoschade bemiddelen we graag. We werken nauw samen met diverse autoschadeherstelbedrijven en vinden het belangrijk dat je voor alle aspecten m.b.t. uw auto bij ons kunt komen.

Je leest het al, je kunt voor alle “autozaken” bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring en liefhebberij bent u bij ons aan het goede adres.  We werken met drie 1e monteurs die allemaal hun APK-licentie hebben en regelmatig zijn bijgeschoold.

Wij kunnen je al een pechhulpverzekering aanbieden voor €39,95 per jaar. Je bent dan verzekerd van hulp bij pech onderweg.  Dit is een behoorlijk gevulde verzekering waarbij je niet teleurgesteld zult worden. Hiervoor staan wij garant!