Autovakmeester Onderhoud & reparatie | Multituningchip.

Multituningchip

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Wilt u meer pit, trekkracht, vermogen (snelheid) en vooral extra rijplezier van uw auto? Multituningchip heeft dé oplossing voor u. Bij Autovakmeester Marco Groen chiptunen ofwel chippen uw auto met de multichip.

Wat is chiptuning?

Het motomanagementsysteem ook wel ECU (Electric Control Unit) genoemd regelt o.a. voortdurend op basis van ontvangen informatie (meetgegevens over bijv. temperatuur, toerental en druk) de ingespoten brandstofhoeveelheid, het ontstekingstijdstip en de turbodruk. De ECU gebruikt hiervoor de ontwikkelde software van de autofabrikant. Deze software is zodanig geprogrammeerd, dat er nog een ruime marge overblijft. Bij het chiptunen van de auto wordt van deze ruimte binnen het maximale motorvermogen gebruik gemaakt.

In plaats van de software uit te lezen, aan te passen en weer in de ECU te plaatsen werken we bij Multituningchip met de multichip om uw auto te tunen. Deze gedegen ontwikkelde multichip wordt in uw auto geplaatst. Deze multichip-tuning zorgt voor verbeterde rijprestaties, soepeler rijgedrag, meer trekkracht, extra vermogen (snelheid) en ‘last but not least’ brandstofbesparing (bij hetzelfde rijgedrag als voorheen).

Of u nu in een diesel-, benzine-, hybrideauto of zelfs in een vrachtwagen rijdt de multichip is dé kwaliteitsoplossing voor het tunen van uw auto.

De voordelen van multichip

  • Originele software van autofabrikant wordt niet overgeschreven
  • Fabrieksgarantie blijft gegarandeerd
  • Geen problemen bij APK
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Verbeterde prestaties (meer trekkracht en vermogen)
  • Soepeler rijgedrag