Autovakmeester Service & garantie | Rittenmeester GPS.

Rittenmeester GPS

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Wij zijn dealer van Rittenmeester: Realtime Tracking & Kilometerregistratie

Direct zien waar uw voertuigen en materieel zijn en hoe uw buitendienst presteert: het kan met Rittenmeester. Met de overzichtelijke dashboards, tools en rapportages beschikt u over een zeer krachtig instrument.

Voordelen

  • Automatische kilometerregistratie
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Actuele locatie van uw voertuigen en werknemers
  • Geen hoge abonnementskosten
  • Standaard Europese dekking
  • Rittenmeester is geheel online
  • Rittenmeester is geschikt voor elk apparaat

Rittenregistratie

Met de Rittenmeester Rittenregistratie bespaart u veel kostbare tijd binnen uw organisatie en heeft u voor bedrijfsauto’s een sluitende rittenregistratie ten behoeve van de belastingdienst. Besparing van tijdsluitende kilometerregistratie voor de belastingdienstPrivé/zakelijk-schakelaarBij Rittenmeester Rittenregistratie kan de afspraak met uw werknemer over de zichtbaarheid van privéritten worden ingesteld. Zo kunnen alle privéritten volledig worden afgeschermd. Met Rittenmeester Track & Trace heeft u altijd direct inzicht in de locaties van uw voertuigen en medewerkers. Nadat onze monteur het track & trace systeem in uw voertuig of materieel heeft geïnstalleerd, zendt het track & trace systeem de positie door naar uw account. Hierdoor ziet u direct waar uw voertuigen of materieel zich bevinden.GPS (Global Positioning System) is een positiebepalingssysteem van de Amerikaanse strijdkrachten. Het systeem bestaat uit een 24-tal satellieten die elk in een vaste baan om de aarde draaien. Elk van deze satellieten heeft een eigen signaal, dat wordt opgevangen door het GPS-systeem, de ontvanger ter grootte van een GSM. Deze ontvanger heeft een soort logboek van de banen die elk van de 24 satellieten beschrijft.EuropadekkingDiefstal en sabbotage

WAGENPARKBEHEER

Met Rittenmeester Wagenparkbeheer worden ritgegevens automatisch online afgehandeld, worden reis- en werktijden vastgelegd en ziet u met tracking & tracing direct waar uw voertuigen zijn.

MATERIEELBEHEER

Materieel is bedoeld om ermee te werken, zeker zwaar materieel. Als eigenaar van dergelijk materieel moet u erop kunnen vertrouwen dat deze kostbare machines nog op de locaties staan waar u ze voor het laatst hebt achtergelaten. Met de optie zonebeveiliging van uw materiaal ontvangt u een melding wanneer een machine wordt verplaatst buiten een vooraf ingestelde straal.

Demo Rittenmeester bekijken

  • Gebruik deze gegevens om in te loggen:

Gebruikersnaam: Demo
Wachtwoord: demo

Naast GPS-tracking, zonebeveiliging en directe weergave van de huidige locatie van uw materieel, werkt Rittenmeester hard aan handige uren- en onderhoudsrapportages waarmee u het materieel binnen uw bedrijf makkelijker en beter kunt beheren. Met Rittenmeester Materieelbeheer heeft u altijd direct inzicht in de locaties en status van uw materieel.

Rittenmeester installeert zelf de GPS-trackers in uw voertuigen. Hierdoor kunnen extra opties worden toegevoegd zoals temperatuur- en deuren open/dicht registratie tijdens de rit en kilometerstanden vanuit een canbus koppeling.

Binnen het abonnement kunt u als supervisor losse accounts voor fleetmanagers aanmaken, groepen voertuigen samenstellen en diverse rapportages beheren.
Doordat u inzicht heeft in de kilometerstanden van uw wagenpark, kunt u actief inspelen op de onderhoudsplanning van de voertuigen. Op elk moment van de dag heeft u de kilometerstanden in beeld.

Actueel inzicht in uw wagenpark levert u geld op. Met de module Rittenmeester Wagenparkbeheer heeft u direct al uw voertuigen in beeld en heeft u toegang tot een schat aan informatie die u helpen om uw voertuigen efficiënt in te zetten.
Handmatig gegevens bijhouden behoort tot het verleden. Dit bespaart niet alleen tijd op administratieve handelingen in uw organisatie, ook de kansen op fouten worden kleiner.
Gemakkelijk en automatisch

Naast het lokaliseren biedt het track en trace systeem een breder scala aan functionaliteiten. Zo ontvangt u o.a. een bericht wanneer het track en trace systeem wordt losgekoppeld van de accu en wordt u automatisch op de hoogte gesteld wanneer het verplaatst, zonder dat het contact wordt geactiveerd.

Doordat het track en trace systeem beschikt over een roaming simkaart, heeft u standaard dekking binnen alle 28 EU-landen dekking, zonder extra kosten. Daarnaast werkt het systeem provider onafhankelijk. Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt het systeem direct over op een andere provider zodat uw track en trace systeem altijd werkzaam blijft en locaties kan doorgeven.

Door op een bepaald moment de positie van de satellieten (die zij door de ruimte zenden) te vergelijken met de tijd op het moment van aflezen, kan de ontvanger exact bepalen waar hij zich op dat moment bevindt. Door immers het snijpunt te nemen van minimaal drie satellieten krijg je een bepaald punt op de aardbol: uw positie. Een vierde satelliet is nodig om de positie nauwkeurig te berekenen, maar hoe meer satellieten des te beter.

Uw rittenregistratie abonnement kan worden uitgebreid met een Privé/zakelijk-schakelaar. Door middel van deze schakelaar kan de bestuurder tijdens de rit het rittype aangegeven. Zonder Privé/zakelijk-schakelaar staat uw account standaard op zakelijk en kunnen ritten achteraf op privé worden gezet.

Voor een bedrijfsauto is het nodig een kilometeradministratie bij te houden, de belastingdienst verwacht dat er voor de bijtelling aangetoond kan worden hoeveel kilometers er privé en zakelijk zijn gereden.

Hoe lang is uw personeel bezig met het bijhouden kilometerregistratie voor bijvoorbeeld de salarisadministratie of voor de belastingdienst om een bijtelling te voorkomen? Hoeveel tijd is men kwijt aan het registreren van uren voor klantfacturatie? Met Rittenmeester Rittenregistratie worden gereden kilometers, reis- en werktijden automatisch geregistreerd en dat bespaart u direct tijd.