icon-phone

Over ons

Pagina delen

Aad Schaap eigenaar van Autovakmeester Schaap, is begonnen in 1989 met z’n bedrijf. In 1992 werd de eerste paal geslagen door zoon Kevin Schaap op het industrieterrein De Kolksluis aan de KoningwillemIIweg  ’t zand waar wij sinds jaar en dag nog steeds gevestigd zijn. Sinds 2010 is zoon Kevin Schaap mede-eigenaar geworden en chef werkplaats samen met medewerker Nick Berbee. Beide eerste monteur en APK-keurmeester.  Over de schade en herstel gaat onze medewerker Jimmy Kuin en aan de receptie zie je Monique Schaap ‘partner van Aad’ of Joyce Borst ‘Partner van Kevin’. Samen met Aad vormen wij het team van Autovakmeester Schaap.

Wij zijn een familiebedrijf. Professioneel, vakkundige, persoonlijk, betaalbaar, open, eerlijk en gegarandeerd.  Autovakmeester Schaap een vertrouwd adres voor al het onderhoud en reparatie van alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Occasions

Ook hebben wij een groot aanbod gebruikte occasions voor je staan en zal vooral Aad en in zijn afwezigheid Kevin of Nick voor je klaar staan. Mocht je keuze er niet bij staan dan gaan wij graag voor je opzoek.

Nieuwe Auto’s en Fabriek garantie.

Ook kunnen we een nieuwe auto voor je leveren en onderhouden met behoud van de fabriekgarantie. Benieuwd naar Autovakmeester Schaap en wil je een klein voorproefje van onze Garage? Geregeld posten wij op Facebook en Instagram wat ons dagelijks bezighoudt. Volg jij ons ook?

24 maanden garantie

Uniek bij Autovakmeester Schaap heeft 24 maanden garantie op de onderdelen en reparatie. We maken deel uit van het netwerk van Autovakmeester, waardoor wij nog beter in staat zijn om op prijs en kwaliteit te letten. Omdat we bij de Bovag zijn aan gesloten voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen.

Leaseauto’s

Het onderhoud van je leaseauto mogen wij ook verzorgen. Vraag of jou maatschappij erbij staat.