Menu
9.5
Bericht delen
27 september 2022

Autovakmeester snelst groeiend in kwaliteit en kwantiteit

Autovakmeester is de snelste universele garageformule klimmer van 2022

Tijdens het Nationaal Garageformule Event van AUMACON op 26 september in Dauphine in Amsterdam werd het eerste exemplaar van de Garageformule Top-40 zoals ieder jaar uitgereikt aan de snelst groeiende garageformule. Dit jaar is de prijs uitgereikt aan Autovakmeester!

Autovakmeester snelst groeiende garageformule

AUMACON-directeur Clem Dickmann: “Autovakmeester – een formule van Alliance Automotive Group Benelux – is onder deze naam nog maar sinds 2018 actief. In feite is het een voortzetting van de voormalige formule AD Autobedrijf dat vanaf 2021 onder de vleugels van Autodistribution Nederland aan een herlancering bezig is. De afgelopen jaren heeft Autovakmeester fors geïnvesteerd in de bekendheid en toegevoegde waarde van deze nieuwe formule. En met succes. Inmiddels is met 180 deelnemers landelijke dekking een feit. Getuige de hoge score in het BOVAG/ROSA-onderzoek is deze snelle groei zelfs samengegaan met een zeer hoge tevredenheid onder de aangesloten garagebedrijven, een prestatie van formaat.”

Beste Garageformule van Nederland

In augustus werd Autovakmeester al benoemd tot beste Garageformule van Nederland tijdens en BOVAG ROSA onderzoek. Een onderzoek onder de formule deelnemers. Tijdens dit onderzoek werden maar liefst 19 garageformules beoordeeld en kwam Autovakmeester, samen met zusterformule CarProf, er als beste uit met een waardering van een 8,9!