Menu
9.1

Autovakmeester worden

Pagina delen

Autovakmeester brengt u voordelen

Wilt u ook Autovakmeester worden? Auto-vak-meester, eigenlijk spreekt het voor zich. U bent een lokale vakman. Daarnaast heeft u een eigen werkplaats en een professioneel team. Oftewel geen reden om uw zelfstandigheid op te geven, maar toch heeft u wel behoefte aan ondersteuning. Alleen wilt u zich voorbereiden op de toekomst. De toekomst van morgen, van volgend jaar en de komende tien jaar. Zo kunnen uw klanten blijven rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zowel onafhankelijk blijven als onderdeel van een grotere formule. Dat is namelijk slim ondernemen!

Aangezien de garageformule onderdeel is van PartsPoint Group, bent u daarmee in goede handen. Zij zijn immers de stabiele partner in de Nederlandse auto-industrie.

Autovakmeester helpt u juist onafhankelijk te blijven. Maar bieden u ook onder andere technische ondersteuning voor ieder merk, gunstige inkoopvoorwaarden en moderne technieken. In combinatie met regionale samenwerkingsverbanden tussen vakbroeders. Bij ons blijft u eigen baas, maar lift u toch mee op de voordelen en ondersteuning van een sterk merk. Middels onderbouwde, strategische marketing; zowel landelijke als regionale campagnes. Met alle middelen in handen om uw klanten vakkundig evenals professioneel te helpen. Plus keiharde garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties. Elke auto is in goede handen van een Autovakmeester.

Eerst even alles voor u op een rij:

 1. 24 maanden garantie op zowel onderdelen als reparaties
 2. Technische ondersteuning en training (TECH360)
 3. Website met onder andere occasions en een consumenten reviewtool
 4. Technische data
 5. Europese Pechhulp
 6. Klantenkaart
 7. Online vindbaarheid (DTG)
 8. Inkoopvoordeel (zoals automaterialen, gereedschappen, equipement, banden, energie, telefoniecontracten, afvalverwerking en bedrijfskleding)
 9. Marketing Portal vol met gepersonaliseerd marketingmateriaal
 10. Evenement promotie (onder andere een springkussen)
 11. Intranet (via een app – online contact met andere leden)
 12. Formulesupport
 13. Marketingcampagnes, zowel regionaal als landelijk
 14. Marketingondersteuning op maat
 15. PR contacten

Optioneel:

 • Rendementsservice (WESP)
 • Aanbieden van Private Lease
 • Toegang tot de zakelijke markt (LeaseProf)

Meer informatie:

Ton Sieljes | Formule Manager | tsieljes@partspoint.com | Contactformulier

Ton Sieljes