Menu
9.5

Autovakmeester worden

Pagina delen

Autovakmeester brengt u voordelen

Wilt u ook Autovakmeester worden? Auto-vak-meester, eigenlijk spreekt het voor zich. U bent een lokale vakman. Daarnaast heeft u een eigen werkplaats en een professioneel team. Oftewel geen reden om uw zelfstandigheid op te geven, maar toch heeft u wel behoefte aan ondersteuning. Alleen wilt u zich voorbereiden op de toekomst. De toekomst van morgen, van volgend jaar en de komende tien jaar. Zo kunnen uw klanten blijven rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zowel onafhankelijk blijven als onderdeel van een grotere formule. Dat is namelijk slim ondernemen!

Aangezien de garageformule onderdeel is van Alliance Automotive Group Benelux, bent u daarmee in goede handen. Zij zijn de stabiele partner in de Nederlandse auto-industrie en onderdeel van de Europese Alliance Automotive Group. Na de overname van Alliance Automotive Group (AAG) door Genuine Parts Company (GPC) in 2017, maakt het nu deel uit van het grootste automotive onderdelenbedrijf ter wereld.

Autovakmeester helpt u juist onafhankelijk te blijven. Maar bieden u ook onder andere technische ondersteuning voor ieder merk, gunstige inkoopvoorwaarden en moderne technieken. In combinatie met regionale samenwerkingsverbanden tussen vakbroeders. Bij ons blijft u eigen baas, maar lift u toch mee op de voordelen en ondersteuning van een sterk merk. Middels onderbouwde, strategische marketing; zowel landelijke als regionale campagnes. Met alle middelen in handen om uw klanten vakkundig evenals professioneel te helpen. Plus keiharde garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties. Elke auto is in goede handen van een Autovakmeester.

Eerst even alles voor u op een rij

 1. 24 maanden garantie voor consumenten
 2. Inkoopvoordeel
 3. Europese pechhulp
 4. Technische ondersteuning & Training (TECH360)
 5. Technische data van diverse automerken
 6. Website (incl. occasionaanbod en contentbeheer)
 7. Consumenten reviewtool
 8. Marketing Portal
 9. Online vindbaarheid
 10. Event promotiemateriaal
 11. B2B communicatieplatform/app
 12. Formulesupport
 13. Marketingcampagnes regionaal en landelijk
 14. Marketingondersteuning
 15. Aanbieden van Private Lease
 16. Kentekenloket
 17. Garagevergelijker.nl

Optioneel

Autovakmeester Merkcampagne

Door middel van regionale dagbladen, radio en masten langs de snelweg zijn we in september 2019 begonnen met de grote merkcampagne voor Autovakmeester. Op bijna 40 locaties werd in september en oktober Autovakmeester door middel van masten langs de snelweg gepromoot. Dit wordt herhaald in januari & februari 2020, mei & juni 2020 en ook nog een keer in september & oktober 2020. Wij geloven in de kracht van herhaling en bouwen op deze manier door aan een sterk merk.

Merkcampagne Autovakmeester

Autovakmeester brand video

Aan het begin van 2020 hebben wij onderstaande brand video gemaakt. Een video die heel goed laat zien waar het merk Autovakmeester voor staat. Betrouwbaar, transparant, vakmanschap en vertrouwd onderhoud. De video is een aanvulling op eerdergenoemde merkcampagne die vorig jaar is gestart. We zijn trots op het resultaat. De video is ook verspreid onder alle Autovakmeester leden die de video mogen gebruiken en kunnen delen.

Meer informatie

Ton Sieljes | Formule Manager | tsieljes@allianceautomotive.nl | Contactformulier

Ton Sieljes