Autovakmeester Service | Old-/ Youngtimers.

Old-/ Youngtimers

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Oldtimers

Onder “Oldtimers” verstaan we de echte oude auto, die er nog steeds gaaf uitziet en als een jonkie rijdt. Wij hebben ze ook en zijn er zelf ook verzot op. Dat kunt u in onze showroom zelf zien. En, wilt u erover praten? Ook daar maken we tijd voor, als u ons bezoekt. Maar daar hoeft het niet bij te blijven. Heeft u ons nodig voor onderhoud of een reparatie? Meld u gerust. Want alles wat we gezegd hebben over ons vakmeesterschap en garanties, reparaties en onderhoud geldt ook voor uw klassieker.

Youngtimers

Dat is trouwens ook het geval voor de wat jongere auto’s, die niet meer de jongste zijn, maar ook nog geen (echte) oldtimer. Voor ons zijn dat “Youngtimers”. En al hebben we die niet (altijd) zelf, als u komt kunnen we samen van het vakwerk van toen genieten en helpen dat uw Youngtimer jong en vitaal blijft. Desgewenst tot en met en met de leeftijd van de Oldtimers van nu. Onder dezelfde voorwaarden als voor de Oldtimers geldt. Want discrimineren doen we ook niet bij de oudere auto’s van onze klanten.

 

Kentekenloket, overschrijven, soest, auto, brommer, scooter, motor, caravan, camper, de soester, soester, KIA, Chevrolet, onderhoud, reparatie, oldtimer, klassieker, APK, goedkoop, gratis, facebook, picanto, baarn, autovakmeester, banden, trekhaken, RDW, BOVAG, Hyundai, ford, private lease, niro, hybride, uitlaat, occasions, tweedehands, nieuwe auto’s, diagnostiek, 36 maanden garantie, 0356021064, trucks, radio, tyfoon, all-season, all-weather, 4 seizoenen, anwb, KIW, marktplaats, gaspedaal, autotrack, autotrader, google, automaat, all-in, twitter, youtube, laanstraat, aanhangers, goedkope auto, kleine auto, quickservice, band reparatie, youngtimers,