Autovakmeester Service | Banden service.

Banden service

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autobanden

Autobanden, daar draait het om. In ieder geval uit het oogpunt van uw veiligheid, het rijcomfort onderweg en uw brandstofkosten erna. En dezelfde “sloffen” geven ook signalen als het onderin mogelijk niet goed zit, zoals minder grip en/of een trillend of trekkend stuur. Negeer dat dan ook niet, denk preventief en kom langs bij onze professionals in autobanden.

Hoewel we alle merken autobanden monteren, ongeacht een A -of B-merk, bieden we u ook het door ons gekozen B-merk Tyhoon aan. Dat is een neefje van een groot en bekend A-merk, met een goede prijskwaliteit. Een prijs-kwaliteit verhouding overigens, die voor al de door ons te monteren banden geldt. Wat dat betreft gaan we graag de concurrentie aan, zelfs met zogenaamde prijsvechters. Zeker op het zo belangrijke punt van uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Daarbij zakken we niet door onze hoeven, want veiligheid heeft een prijs. En die willen we u niet te laat laten betalen, doordat de banden niet passen bij uw auto, uw rijstijl en kwaliteit en profiel van de band.

Banden bij Autovakmeester De Soester

Onze bandenservice bestaat altijd tenminste uit een diagnose, een “meesterlijk” advies en praktische professionele adviezen. Maar omdat we altijd ook verder kijken, kan het daarbij niet altijd blijven. We voelen ons verplicht u uit het oogpunt van veiligheid voor te leggen de banden te vervangen, dan wel opnieuw te balanceren. Zo nodig lijnen we de auto ook uit. Voor het vervangen van uw autobanden, hoeft u niet naar een zogenaamde specialist. We hebben voordelige banden van alle merken. Desgewenst allweather-banden, of zomer- en winterbanden. Als een set in een seizoen niet gebruikt hoeft te worden, kunnen we die voor u opslaan. De zomerbanden ‘s-winters en de winterbanden ’s-zomers. Bedenk altijd: bandenveiligheid is in ieder seizoen even belangrijk.

Winterbanden

Nu we het toch over veiligheid hebben, kunnen we niet om het belang van winterbanden heen. Die zijn in het (latere) herfst- en winterseizoen gewoon veiliger. Zeker bij temperaturen onder de 10 graden Celsius. Dat blijkt uit allerlei onderzoek waarin met name de remweg wordt geschreven. Jammer genoeg gaat het bijna niet over wendbaarheid, stabiliteit en stuurzekerheid. Dat is een gemis. Maar gelukkig hebben we naast kennis ook nuchtere ervaring. Hiermee komen we uit op een punt dat voor ons van belang is voor iedere band. Geen bedreiging maar gewoon ook een garantie. Zoals u al begrepen heeft, monteren we geen banden waar we niet achter staan. Omwille van uw veiligheid.

De voordelen van de Autovakmeester bandenservice:

  • Voordelige banden van alle merken
  • Montage en opslag zomer- en winterbanden
  • Extra voordeel bij bestellen
  • Betaal na montage
  • Professioneel uitlijnen auto
  • Nauwkeurig en professioneel
  • Tips voor optimaal onderhoud van banden