Autovakmeester De Soester | Soest | Over ons.

Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autobedrijf De Soester maakt deel uit van Autovakmeester. Dat betekent dat we uw auto, van welk merk deze ook is, in onderhoud kunnen nemen. U bent ook aan het juiste adres voor een nieuwe KIA, daarnaast hebben wij een interessante occasions selectie.

En, dat doen we niet zomaar. Na vele met prijzen gewaardeerde dealerschappen is het tijd om het roer om te gooien. De Soester wil onafhankelijk kwaliteit leveren en dat kunnen als onafhankelijke partij net zo goed of beter dan meer merk afhankelijke autobedrijven.

Hoe we dat weten? Van onze prestaties en onderscheidingen in het verleden en van onze klanten. Of ze nu 25 jaar of meer ons hun auto toevertrouwen of enkele jaren. Of ze die auto bij ons aanschaffen of hun merk auto die elders is gekocht, bij ons laten onderhouden. Ja, de tijden veranderen. Het maakt niet uit of u een nieuwe auto bij ons aanschaft, de garantie van de fabrikant geldt bij ons formeel en onverkort!

Als bewijs van onze onafhankelijke kwaliteit krijgt u op iedere reparatie- en onderhoudsbeurt een garantie van twee jaar. En, zoals gezegd, bij een nieuwe auto gelden gewoon de onderhoudsschema’s van de fabrikant. Is die garantie voorbij, dan weet u waar u bij reparatie en onderhoud door ons op kunt rekenen. Op een tweejarige garantie.

Misschien begrijpt u nu waarom wij zoveel prijzen wonnen en trots zijn op de vele jarenlang trouwe klanten. Of ze nu een Chevrolet, KIA, Mazda, Nissan of andere merken.