Autovakmeester van der Locht | Autobedrijf Uden | Over ons.

Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autovakmeester Van der Locht in Uden

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring in auto onderhoud, reparatie, APK check en verkoop van auto’s. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in het merk Opel, maar u kunt natuurlijk voor iedere auto bij ons terecht. Ook voor taxatie en herstelwerkzaamheden van schadeauto’s bent u bij Autovakmeester van der Locht aan het goede adres in Uden. Naast deze activiteiten bieden wij u nog extra’s als service en onderhoud aan airco-systemen in auto’s, APK-keuringen, 4 wiel uitlijnen, verhuur van Thule skiboxen en verkoop van occasions en nieuwe auto’s. Verder zijn wij aangesloten bij het door de RDW erkende Kentekenloket. U kunt uw kenteken tenaamstellen bij ons bedrijf.

Afspraak maken

Autovakmeester Van der Locht Uden autobedrijf

Nieuwe of gebruikte auto kopen?

U kunt bij ons ook terecht voor een uitgebreid aanbod occasions en nieuwe auto’s.

Auto-onderhoud, APK keuring en reparatie

Wij zijn een universeel autobedrijf en bieden een compleet pakket en services en diensten op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Groot- en klein onderhoud
  • APK check Uden
  • Reparatie
  • Bandenservice
  • Distributieriem vervangen
  • Accu vervangen
  • Aircocheck

Meer service met de Autovakmeester Pechhulp en mobiliteitsservice

Wij helpen u bij pech onderweg. Het is natuurlijk nooit fijn om tijdens uw autorit stil te komen staan. Met de Autovakmeester Pechhulp hoeft u zich minder druk te maken om een situatie waarbij u komt stil te staan. Wij staan altijd voor u klaar! Daarbovenop bieden wij onze mobiliteitsservice met vele extra en services voor u als trouwe klant.

Vertrouwd onderhoud bij het Autovakmeester BOVAG-garagebedrijf

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.