Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Contact via WhatsApp

Neem contact op

Van Der Breggen | Garage Hasselt

Autovakmeester van der Breggen is gevestigd in Hasselt. We hebben geen luxe pand, geen prachtige showroom, zelfs geen leuke receptioniste. Wat we dan wel hebben? Goed auto onderhoud voor een eerlijke prijs!

Wat is een back to basic autogarage?

Ja, wij zijn een bedrijf zonder poes pas.  Hierdoor houden wij de prijzen laag en leveren wij  toch uitstekende kwaliteit! Wij kunnen, als u dat wilt, van elk merk originele onderdelen leveren. Daarnaast investeren wij graag in bijscholing, zodat wij echt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt.  U zult positief verrast zijn door het betaalbare auto onderhoud en onze service.

Volg ons ook op Facebook.

Auto-onderhoud, APK keuring en reparatie

Wij zijn een universeel autobedrijf in Hasselt en bieden een compleet pakket en services en diensten op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Groot- en klein onderhoud
  • APK keuring
  • Reparatie
  • Hybride en EV specialist
  • Bandenservice
  • Distributieriem vervangen
  • Accu vervangen
  • Aircocheck

 

Ontstaansgeschiedenis

Het in- en uit elkaar halen van motors zat er bij Roelof al vroeg in.  Eerst met technisch lego, daarna de motor van zijn brommer en nog  voor zijn 18de verjaardag begon hij met het sleutelen aan auto’s.   Het was dan ook geen verassing dat de studie voor autotechnicus echt bij hem paste.

Inmiddels wisten familie en vrienden dat ze bij Roelof terecht konden als de auto onderhoud of reparatie nodig had.  De eerste ‘klanten’ waren geboren.  Een kleine schuur op het industrieterrein in Hasselt zorgde ervoor dat de auto’s niet meer  bij Pa en Ma op de oprit hoefden te worden gerepareerd.  Overdag was hij druk aan het werk bij verschillende dealers en in de avonduren was hij te vinden in de loods.

’s Avond werkte hij met veel plezier aan de auto’s van ‘zijn klanten’.  Zelf kunnen bepalen wat goed is voor een auto in plaats van het volgen van checklisten en vaste protocollen.  Het ondernemerschap rook, en  de opleiding  Bedrijfsmanager mobiliteitsbranche  was dan ook een logische stap.   Roelof ging terug de schoolbanken in en de werkplaats verhuisde naar de werkplaatsberging bij zijn schoonvader.

Nog voordat de studie was afgerond,  kwam de stap om naar de KvK te gaan en wederom een garagebox te huren op het industrieterrein. Op 18 augustus 2010 was het zo ver: Van der Breggen auto’s bestond!  In een aantal jaar groeide het bedrijf zo hard dat er een monteur bij moest komen, maar ook dat wij op zoek moesten naar een groter pand. Nog geen 4 jaar na de oprichting werd er een nieuw pand gebouwd aan de Productieweg 28, waar we in februari 2016 introkken.

Door trouwe klanten en fantastische medewerkers  zijn we verder gegroeid en verder geprofessionaliseerd. We zijn trots dat we voor  veel klanten in in Hasselt en omstreken een vertrouwd gezicht zijn!

Aangesloten bij de Autovakmeester garageformule

In 2020 zijn hebben wij ons aangesloten bij de Autovakmeester Garageformule, om onze klanten nog meer service te kunnen bieden. Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?!