Campers & Aanhangers

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Contact via WhatsApp

Neem contact op

APK, onderhoud, reparatie en banden voor uw camper of aanhangwagen in Hasselt

Bij Autovakmeester Van der Breggen in Hasselt kunt u ook terecht voor het onderhoud, APK check, autoreparatie en banden van en voor uw camper of aanhangwagen. Bij onze garage in Hasselt hebben wij de juiste apparatuur en kennis om ook te werken aan grote voertuigen zoals campers en aanhangwagens.

Waarom camper onderhoud?

Meestal wordt een camper slechts een aantal keer per jaar gebruikt. Daarom staat een camper vaak voor en langere periode stil. Daarnaast wordt er veel gevraagd van uw camper door de hoge- of juist lage temperatuur, de files die u onderweg tegenkomt, de relatief lange rijafstanden en de eventuele bergachtige gebieden die u passeert. Wij adviseren daarom voorafgaand aan de vakantie uw camper te laten controleren en te onderhouden bij Autovakmeester Van der Breggen. Wij controleren dan onder andere de remmen en doen een bandencheck.

Plan uw afspraak bij garage Hasselt

Bij onze garage in Hassel, omgeving Stadshagen en Zwolle bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar onderhoud aan uw camper of aanhangwagen. Maak daarom eenvoudig online een afspraak

Afspraak maken

Of neem contact met ons op: