Autovakmeester Bennie Mulder | Olst | Over ons

Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Welkom bij Autovakmeester Bennie Mulder

Welkom op de website van Autovakmeester Bennie Mulder. Wij zijn al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor Olst-Wijhe en omstreken. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, storingsdiagnose, APK, airco-service, bandenservice en de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto. Wij zijn een merk-onafhankelijk autobedrijf, wat inhoudt dat u bij ons terecht kunt voor alle merken auto’s, zowel nieuw als gebruikt en in diverse prijsklassen. Gemiddeld hebben wij 30 scherp geprijsde occasions op voorraad en bieden wij uitstekende inruil- en financieringsmogelijkheden.

Voor reparaties en onderhoud staat een enthousiast team van vakkundige mensen voor u klaar. Tevens zijn wij lid van de BOVAG en Autovakmeester.

Waar staat Autovakmeester voor?
Autovakmeester is een professionele alleskunner die gewoon doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn betrouwbaarheid en meesterschap keihard maakt met een garantie van 36 maanden op onderdelen en arbeid.

Graag tot ziens. De koffie staat niet klaar, maar wordt vers voor u gezet.