Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Van Lopik  al meer dan 30  jaar een vertrouwd adres

Autovakmeester van Lopik is te vinden in Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf met een team van enthousiaste monteurs waar u regionaal terecht kunt voor onderhoud, reparatie en storingsdiagnose van alle merken personenauto’s, lichte bedrijfswagens, campers, caravan en aanhangwagens. Landelijk hebben we veel klanten die bij ons hun sportauto en kitcar brengen, waaronder speedster, lotus, donkervoort, super seven etc.

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor iedere auto.

U kunt bij Autovakmeester Van Lopik terecht voor betrouwbaar onderhoud, service en diagnose; uitgevoerd door kundige monteurs. Wij worden bovendien voortdurend bijgeschoold, zodat onze kennis up-to-date blijft. We zijn voor veel werkzaamheden gecertificeerd en werken met leveranciers van de beste merken. Vanzelfsprekend zijn we ook een vertrouwd adres voor de jaarlijkse APK-keuring. Tijdens de keuring wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd op veiligheid en milieueisen.

2 Jaar garantie

Daarnaast krijgt u bij Autovakmeester van Lopik twee jaar garantie op onderdelen en reparaties! Dit is echt uniek voor garagebedrijven. Normaal gesproken heeft u bij andere autobedrijven slechts 3 maanden garantie op de onderdelen en het uitgevoerde werk. Wij vullen deze garantie aan tot twee volledige jaren. Geen vervelende verrassingen dus, wij hebben vertrouwen in onze dienstverlening.

Waarom Autovakmeester van Lopik

 • Regulier onderhoud: vervangen van olie, oliefilter, remblokken, remschijven, bougies, luchtfilter, interieurfilter, accu, lampen, ruitenwissers, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, etc.
 • APK: de jaarlijkse keuring is er om te controleren of uw auto veilig is en aan de milieu-eisen voldoet. Is uw auto weer aan de beurt voor een keuring? Neem direct contact met ons op.
 • Diagnose: heeft uw auto een vreemde storing? We hebben moderne diagnoseapparatuur om de oorzaak te achterhalen.
 • Aircoservice: ook uw airconditioning heeft onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Met de aircocheck weet u direct wat er gedaan moet worden.
 • Gecertificeerd voor onderhoud en reparatie aan Hybride en Electrische auto’s
 • Schade en reparatie: ongelukje gehad? Onze schadeherstel team helpt u snel weer op weg.
 • Banden/ Uitlijnen: Autorijden met uw banden op de juiste spanning is veiliger, zuiniger en beter voor het milieu. Ook hebben we hebben ook ruime keuze aan nieuwe banden (winter en zomer) inclusief velgen.
 • Modernste uitleesapparatuur. Wij werken met de modernste Bosch apparatuur die altijd up to date is.
 • Zeer gemotiveerde monteurs. Onze monteurs hebben hart voor hun werk en worden regelmatig bijgeschoold om de moderne auto’s te kunnen repareren.
 • Samen met Leaseprof zijn wij gecertificeerd om ook uw leaseauto te kunnen en mogen repareren.
 • Zoekt u een bepaalde occasion, met een zoekopdracht zoeken wij voor u de beste auto’s die bij uw wensen aansluiten en uiteraard voor een goede prijs.

Wilt u meer weten over Autovakmeester van Lopik

Neem direct contact op met Autovakmeester van Lopik. We staan u graag te woord. U kunt uiteraard ook langskomen voor een kopje koffie en een kennismaking.