Autovakmeester Onderhoud & reparatie | Camper en bedrijfswagen.

Camper en bedrijfswagen

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Onderhoud aan uw camper en bedrijfswagen Akkrum

Bij Autovakmeester Teo Welles in Akkrum kunt u ook terecht voor het onderhoud, APK check en autoreparatie van uw camper of bedrijfswagen. Bij ons autobedrijf in Akkrum hebben wij de juiste apparatuur en kennis om ook te werken aan grote voertuigen zoals campers en bedrijfswagen.

Meestal wordt een camper slechts een aantal keer per jaar gebruikt. Daarom staat een camper vaak voor en langere periode stil. Daarnaast wordt er veel gevraagd van uw camper door de hoge- of juist lage temperatuur, de files die u onderweg tegenkomt, de relatief lange rijafstanden en de eventuele bergachtige gebieden die u passeert. Wij adviseren daarom voorafgaand aan de vakantie uw camper te laten controleren en te onderhouden bij Autovakmeester Teo Welles. Wij controleren dan onder andere de remmen en doen een bandencheck.

Plan eenvoudig online een afspraak

Pechhulp Akkrum

De zekerheid van de Autovakmeester Pechhulp. Het overkomt u waarschijnlijk maar zelden: autopech. Helaas komt het op de meest onhandige momenten voor, het komt nooit uit. Voor de automobilist die liever niet met pech langs de weg blijft staan hebben wij bij autobedrijf Teo Welles de Autovakmeester mobiliteitsservice. Met de zekerheid van deze service bent u altijd en overal snel weer op weg.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.