Onderhoud & reparatie

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Auto onderhoud en reparatie Rucphen

Onze Autovakmeesters zorgen, door regelmatig onderhoud, dat uw auto altijd betrouwbaar is en in topconditie blijft. Geen piepende remmen, banden die grip verliezen of een v-snaar die het uitschreeuwt. Uw auto wordt uitvoerig gecontroleerd op een aantal vitale functies, zoals:

  • Banden (incl. reserveband indien aanwezig)
  • Uitlaatsysteem
  • Schokdempers
  • Slangen
  • Remmen

Auto onderhoud bij Autovakmeester R.J.O. Automotive

Auto onderhoud op maat bij Autovakmeester R.J.O.

Bij een Autovakmeester wordt uw auto tijdens een onderhoudsbeurt standaard op belangrijke onderdelen gecontroleerd. Naast het verversen van de olie, worden er indien nodig de brandstof- en interieurfilters vervangen. Daarnaast controleren onze Autovakmeesters altijd of onderdelen versleten zijn. Mocht dat het geval zijn, dan overleggen we eerst met u voordat er een nieuw onderdeel geplaatst wordt. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Een goed gevuld onderhoudsboekje draagt bij aan de waarde van uw auto. Bij Autovakmeester wordt vakmanschap gecombineerd met maatwerk, daarom zit u nooit met overbodig onderhoud.

Autobedrijf Rucphen

Het verschil tussen onderhoud en de APK check

Een APK check is geen regulier onderhoud, maar een visuele keuring. Bij de APK keuring gaat het om de veiligheid van uw auto. Dat zegt bijvoorbeeld minder over de status van uw motor. Bij onderhoud wordt er gekeken naar de verschillende onderdelen en mogelijke defecten. Als u zich netjes aan de onderhoudsintervallen vanuit de fabrikant houdt, gaat uw auto veel langer mee. Uiteraard adviseren wij u graag over het onderhoud van uw auto.