Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autovakmeester Marc Mooij in het mooi Noord-Hollandse Obdam is het vertrouwde adres voor alle werkzaamheden aan personenwagens, lichte bestelwagens en campers.

Al bij het eerste contact met Marc Mooij weet je dat het goed zit, geen hoogdravendheid, maar wel staan voor het predicaat Autovakmeester, wat met het TEAM wordt waargemaakt in kennis en kunde. Het TEAM bestaat uit Guido Hartog, Pierre Mooij, Jet Floris en Marc zelf, die het stokje destijds over heeft genomen van zijn vader Piet Mooij. Vader Piet Mooij heeft het bedrijf opgericht in 1962.

Autovakmeester Marc Mooij team

Vertrouwd

Bij binnenkomst is de ontvangst gemoedelijk en voelt het direct vertrouwd. Maar naast het gevoel is ook elke personenwagen, lichte bestelwagen en camper in technisch goede handen. Door actueel te blijven met kennis en vaardigheid is elke medewerker allround kundig en vertrouwd met elk automerk. Als universeel autobedrijf is dat continu investeren in kennis, vaardigheid en in apparatuur. Uw auto wordt onderhouden met behoud van de fabrieksgarantie, alleen A-merk onderdelen worden toegepast gecombineerd met de unieke service van 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties. 

Ontwikkelingen

Diagnose is al tien tot vijftien jaar vanzelfsprekend en gebeurd door een speciale stekker- aansluiting (EOBD) tussen het diagnoseapparaat en het motormanagement in de auto.
Als hiermee de storing in de auto niet wordt herkend, dan biedt meet- regelapparatuur de uitkomst.

Auto’s worden steeds slimmer en zelfs na productie en levering aan de bestuurder, gaat de ontwikkeling van de auto nog steeds door. Hierdoor kan het noodzakelijk zijn om de auto na verloop van tijd ‘bij te werken’. Anders gezegd: ‘uw moderne auto (auto’s vanaf 2009) heeft meerdere computers welke in de eerste periode na levering, met enige regelmaat geüpdatet moet worden.’ Dit gebeurd in direct contact met de autofabrikant. Autovakmeester Marc Mooij heeft mogelijkheden om dit voor de meeste automerken te verzorgen.

Elektrisch- en hybride auto’s worden geserviced in eigen beheer. De monteurs zijn opgeleid om er aan te kunnen werken en gecertificeerd (NEN 9140) om aan elektrische auto’s te mogen werken. U kunt dit herkennen aan de kwaliteitsnorm: HYBRI/EV PRO wat staat voor ‘professioneel onderhoud en reparatie’ (PRO) aan hybride auto’s (HYBRI) en elektrische voertuigen (EV = Electric Vehicles of Elektronvolt).