Nominatie autobedrijf van het jaar

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autovakmeester Dingerink genomineerd voor Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

We hebben het geweldige nieuws ontvangen dat wij, samen met 9 andere autobedrijven, door de BOVAG zijn genomineerd voor de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023. Wij zijn onder andere beoordeeld op klantbeoordelingen, recente schouwingen, motivatie en kredietwaardigheid.

Nominatie Autovakmeester Dingerink

BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023 verkiezing

De jury heeft een selectie gemaakt uit een groep van 61 bedrijven. Eind juli maakt BOVAG de drie finalisten bekend en op 3 oktober 2023 is de ontknoping. Tijdens het jaarcongres wordt in De Fabrique in Utrecht de uitslag bekendgemaakt en weten we die de titel van overnemen va Dorpsgarage Elshof uit Eerbeek.

Autobedrijf Zwolle autobedrijf van het jaar nominatie

Over Autovakmeester Dingerink

Autovakmeester Dingerink in Zwolle is een merk-onafhankelijk autobedrijf in Zwolle. Service, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn de kernwoorden waarop onze bedrijfsvoering is gebaseerd. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod van service- en dienstverlening, op het gebied van auto-onderhoud, in ons geheel vernieuwde en uitgebreide pand. Met de NexDrive erkenning zij wij volledig ingericht om onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen uit te voeren. Bent u benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan eens langs aan de IJsselcentraleweg 1.

U bent van harte welkom!

Autovakmeester Dingerink, autobedrijf in Zwolle