Autovakmeester Dingerink | Zwolle | Onderhoud, APK check, reparatie

Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autovakmeester Dingerink in Zwolle

Autovakmeester Dingerink in Zwolle is een merk-onafhankelijk autobedrijf, al ruim 40 jaar bekend in Zwolle. Service, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn de kernwoorden waarop onze bedrijfsvoering is gebaseerd. We zijn aangesloten bij de Autovakmeester garageformule, BOVAG lid en zijn een RDW erkend keuringsstation.

Gert Dingerink

Of het nu gaat om de APK check, onderhoud, autoreparatie of diagnose (foutcode uitlezen), u kunt met ieder merk auto, nieuw of gebruikt, bij ons terecht. Ook voor het keuren van uw bedrijfswagen(s) of camper kunt u bij ons terecht. In onze werkplaats beschikken we over de meest moderne apparatuur en goed opgeleide monteurs.

Ons team

Autovakmeester Dingerink Team

Auto-onderhoud, APK check en reparatie

Wij zijn een universeel autobedrijf in Zwolle en bieden een compleet pakket en services en diensten op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Groot- en klein onderhoud
  • APK keuring
  • Reparatie
  • Bandenservice
  • Distributieriem vervangen
  • Accu vervangen
  • Aircocheck

Meer service met de Autovakmeester Pechhulp

Autovakmeester Dingerink helpt u bij pech onderweg. Het is natuurlijk nooit fijn om tijdens uw autorit stil te komen staan. Met de Autovakmeester Pechhulp hoeft u zich minder druk te maken om een situatie waarbij u komt stil te staan. Wij staan altijd voor u klaar!

Vertrouwd onderhoud bij het Autovakmeester BOVAG-garagebedrijf

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.

Autovakmeester Dingerink, onderhoud voor alle automerken

Kenteken auto overschrijven/tenaamstellen, schorsen of schorsing beëindigen

Autovakmeester Dingerink in Zwolle is een erkend RDW kentekenloket. Het RDW kentekenloket is een fysieke plaats waar u voertuigen kunt overschrijven en schorsen. Ook voor het beëindigen van schorsingen kunt u bij ons terecht. Met de mogelijkheid om voertuigen op naam te zetten en de nieuwe particuliere eigenaar te voorzien van een tenaamstellingsverslag. Meer informatie.

Universeel autobedrijf Zwolle