Autovakmeester Woltinge | Over ons.

Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Welkom bij Autovakmeester Woltinge in Nagele

Uw BOVAG universeel autobedrijf in Nagele en omgeving. Bij ons kunt u onder andere terecht voor onderhoud, apk en reparatie. Door ons jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwalitatief onderhoud, zodat uw auto in topconditie blijft.

Geschiedenis van ons autobedrijf

Na jarenlange ervaring als monteur kreeg Ronald Woltinge in 2002 de gelegenheid om samen met zijn zakenpartner Wimfried van Kesteren het dealerschap van Renault regio Kampen over te nemen. Aanvankelijk als directeur technische zaken en later als directeur after sales, heeft hij veel ervaring opgedaan en alle relevante facetten die het leiden van een autobedrijf met zich meebrengt, van binnenuit doorgemaakt. Na zes jaren van intensieve opbouw, waarin Van Kesteren en Woltinge uitgroeide tot een bloeiend en gezond bedrijf, bleek bij grondige en serieuze evaluatie van beider functioneren, dat Ronald Woltinge zich steeds minder kon vinden in voornamelijk de beklemmende druk vanuit het automerk op het dealerschap. In goed overleg is besloten dat Van Kesteren zijn aandeel in het bedrijf zou overnemen.

Sinds 2010 autobedrijf Woltinge in Nagele

Toen de kans zich voordeed om in Nagele een bedrijfsruimte te bemachtigen, waarin het ideaal van het opstarten van een niet-merkgebonden autobedrijf verwezenlijkt kon worden, heeft Ronald Woltinge deze kans met beide handen aangegrepen. In zijn visie heeft een plaats als Nagele behoefte aan een universeel automobielbedrijf, dat alle kenmerken van moderne professionaliteit tracht te koppelen aan een persoonlijke benadering, klantgericht afgestemd op individuele wensen. Na enkele maanden van intensieve verbouwing en aanpassing, zodat invulling kon worden gegeven aan dit ideaal, is autobedrijf Woltinge in augustus 2010 van start gegaan.

Vertrouwd onderhoud bij Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.