Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Vullings Venlo is een universeel garagebedrijf, dichtbij het centrum van Venlo, dat al sinds 1985 haar diensten verleent op het gebied van reparaties, onderhoud, Apk-keuringen en roetmetingen, airco-onderhoud, schadeafhandelingen, aankoop- en garantiecontrole van alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Ook verzorgen wij reparaties van navigatiesystemen en boordcomputers en lossen wij storingen op met behulp van diagnose-apparatuur.

Indien gewenst hebben wij gedurende de reparatie van het voertuig vervangend vervoer ter beschikking. Op iedere vorm van onderhoud bieden wij 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Mobiliteitsservice (pechhulp) hebben wij ook in ons dienstenpakket. Wij verkopen zomer- en winterbanden tegen concurrerende prijzen en verzorgen ook het uitlijnen en balanceren. Tevens kunnen de banden die niet gebruikt worden, verzekerd opgeslagen worden in ons “bandenhotel’’.

Dringende reparaties aan het voertuig kunnen meestal op de dag zelf verricht worden, anders binnen 2 tot 3 werkdagen.

Met een grote vaste klantenkring, bestaande uit bedrijven en particulieren uit Venlo en wijde omgeving behoren wij tot een van de grootste universele garages binnen Venlo. Wij zijn werkzaam met een team van zes vakbekwame automonteurs. Onze monteurs zijn perfect op de hoogte van alle technische ontwikkelingen en worden voortdurend bijgeschoold, zodat hun kennis up-to-date blijft.

Wij zijn aangesloten bij Autovakmeester en natuurlijk lid van BOVAG en FOCWA.

Uniek bij ons is het AutoOnderhoudPlan.

Vaak is het onderhoud van auto’s een post waarop wordt bezuinigd. Dagelijks zien wij in onze werkplaats auto’s waaraan schade door achterstallig onderhoud is ontstaan. Dit met alle financiële gevolgen van dien. Met het onderhoudsplan wordt achterstallig onderhoud aan de auto voorkomen en is duidelijk waar u financieel aan toe bent.

https://www.autoonderhoudplan.nl/vullingsvenlo

Verder beschikken wij als Glasgarage Venlo over een geheel eigen autoruitenservice. Autoruitschades worden direct met de verzekeraars afgehandeld en er wordt altijd het laagste risico toegepast, dat op de groene kaart vermeld staat. In veel gevallen worden autoruitreparaties gratis uitgevoerd. Is de autoruitschade niet te repareren, dan kunnen wij de kapotte autoruit vervangen. Deze reparaties gebeuren altijd op afspraak.

https://www.glasgarage.nl/alle-vestigingen/venlo/

Kom gerust eens langs bij Autovakmeester Vullings Venlo.

De koffie staat altijd klaar!