Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Verheijen in Born

Autovakmeester Verheijen is in 2008 door Harold Verheijen opgericht nadat hij meer dan 20 jaar ervaring heeft opgedaan in de autobranche. Bij ons autobedrijf in Born kunt u terecht voor auto-onderhoud, APK check en reparatie van alle merken. Ook hebben wij een wisselend assortiment aan occasions staan.  Na zijn algemene opleiding en stage heeft hij zijn certificeringen uitgebreid met verschillende kwalificaties zoals, eerste automonteur, eerste monteur auto-elektronica en APK keurmeester.

Autobedrijf Verheijen Born

Behalve als Allround monteur en APK keurmeester heeft Harold zich in de loop der jaren in vele verscheidene vakken gespecialiseerd, waaronder:

  • 1ste monteur Auto Elektronica,
  • SCM gecertificeerd alarmen inbouw
  • diverse cursussen zoals ESP, ABS, Airco en Diagnoses stellen.

In de loop der jaren is het personeelsbestand uitgebreid tot twee monteurs in vaste dienst en regelmatig werken er stagiaires in ons bedrijf. Onze grote klantenkring, met hoge klanttevredenheid (zie ons BOVAG-kader op de homepage), hebben geleid tot een snelle groei waardoor we in januari 2012 zijn verhuisd naar ons huidige pand aan de Mortel te Born.

Ook hebben wij een wisselend assortiment aan occasions staan. Bent u op zoek naar iets specifieks, kom dan zeker even langs bij ons en wij zoeken met u mee!

Auto-onderhoud, APK keuring en reparatie in Born

Wij zijn een universeel autobedrijf en bieden een compleet pakket en services en diensten op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Groot- en klein onderhoud
  • APK
  • Reparatie
  • Bandenservice
  • Distributieriem vervangen
  • Accu vervangen
  • Aircocheck

Meer service met de Autovakmeester Pechhulp en mobiliteitsservice

Wij helpen u bij pech onderweg. Het is natuurlijk nooit fijn om tijdens uw autorit stil te komen staan. Met de Autovakmeester Pechhulp hoeft u zich minder druk te maken om een situatie waarbij u komt stil te staan. Wij staan altijd voor u klaar! Daarbovenop bieden wij onze mobiliteitsservice met vele extra en services voor u als trouwe klant.

Vertrouwd onderhoud bij het Autovakmeester BOVAG-garagebedrijf

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.