Over ons

Pagina delen

Tom Peeters en René Gubbels zijn in 2011 gestart met AD Autobedrijf Peeters en Gubbels. Ze kozen destijds bewust voor het AD Autobedrijven concept en vonden het toen al belangrijk, dat er hoge eisen gesteld werden om AD lid te worden.

Het BOVAG  lidmaatschap, de verplichting om minimaal niveau 4 geschoolde monteurs in dienst te hebben en de verplichting om het complete onderhoudspakket en Apk-keuringen te kunnen aanbieden, zijn enkele voorbeelden.  De extra garantie van 24 maanden die klanten hebben op onderdelen, is een bijkomend voordeel.

Autobedrijf Peeters en Gubbels biedt het complete onderhoudspakket en blijft investeren in de modernste apparatuur. De monteurs hebben de beschikking over diverse diagnose uitleescomputers, airco serviceapparatuur voor de tegenwoordig beide gebruikte koudemiddelen en ook het uitlijnen met de modernste 3D uitlijnbank is mogelijk.

Autovakmeester formule

Per 1 juni 2019 werd de AD-formule om-gekleurd naar Autovakmeester. Autobedrijf Peeters en Gubbels is met de nieuwe formule uitgebreid met o.a. het KENTEKENLOKET. U hoeft niet meer naar het postkantoor om uw nieuwe voertuig op naam te zetten of eventueel te schorsen. U doet dat gewoon bij ons.

Kom bij ons langs. U bent van harte welkom en … de koffie staat klaar!