Autovakmeester Ditters Schweckhorst | Over ons.

Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autovakmeester Ditters – Schweckhorst in Ulft

Welkom bij Autovakmeester Ditters – Schweckhorst. De eigenaren Freek Ditters en Leon Schweckhorst zijn in januari 2002 gestart met Autobedrijf  Ditters – Schweckhorst. Sinds 2008 zijn we gevestigd op onze huidige locatie: de Hogenkamp 19 te Ulft. Bij ons bent u onder andere welkom voor auto-onderhoud, apk check, autoreparatie en occasions.

De eigenaren Freek Ditters en Leon Schweckhorst zijn in januari 2002 gestart met Autobedrijf Ditters – Schweckhorst. We zijn gevestigd op de Hogenkamp 19 te Ulft.

Samen met ons enthousiaste team wordt hier met veel plezier gewerkt. Tevens zijn we een erkend leerbedrijf, dit houdt in dat we aankomende monteurs begeleiden tijdens hun opleiding in ons bedrijf.

Wij zijn een ervaren en dynamisch merkonafhankelijk autobedrijf en hebben een uitstekende service. We staan klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Voor reparaties, onderhoud en de APK, bent u bij ons aan het juiste adres. Persoonlijk contact en “mee denken” met de klant staan hoog bij ons in het vaandel.

Ook voor de aanschaf van alle merken auto’s, zowel nieuw als gebruikt kunt u bij ons terecht. Wij werken veel met zoekopdrachten. U geeft uw wensen door, wij gaan op zoek en u koopt de auto bij ons met onze uitstekende service en garantie.