Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Bennekom

Autovakmeester Bennekom is onderdeel van de Autovakmeester formule. We werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen voor een zeer scherpe prijs.  Door de samenwerking beschikken we over alle technische knowhow, welk merk auto u ook bezit. En met de 24 maanden internationale garantie op reparaties zijn wij uniek!

We zijn erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onderhoud, APK, remmen, accu’s, airco, uitlijnen, diagnose etc. Dat niet alleen voor een zeer scherpe prijs, maar ook op kwalitatief perfecte wijze. Vooraf altijd een prijsopgave en vrijblijvend advies. Autovakmeester Bennekom is niet voor niets BOVAG lid!

Niet alleen voor personenauto’s zijn we u van dienst. Onze werkplaats beschikt over alle equipement en kennis om ook uw bedrijfsauto, zelfs verhoogde/verlengde versies, te servicen. Ook met een camper bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen dat u altijd mobiel blijft. We beschikken over ruime mogelijkheden voor vervangend vervoer. Leenfietsen voor als u in de buurt woont. Leenauto voor als u op pad moet, u betaalt alleen de brandstof! Voor ondernemers hebben we zelf een leenbus (VW Transporter) voor u ter beschikking!

Autovakmeester Bennekom is hét merkonafhankelijke autobedrijf voor Bennekom en omgeving. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats met geavanceerde diagnoseapparatuur. Voor onderhoud en reparatie aan alle merken. Ook voor mobiliteitsgarantie bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Autovakmeester Bennekom staat de klant altijd voorop.

Tot ziens bij Autovakmeester Bennekom!