Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Garage Bennekom, universeel autobedrijf

Autovakmeester Bennekom is onderdeel van de Autovakmeester formule. We werken als autobedrijf uitsluitend met kwaliteitsonderdelen voor een zeer scherpe prijs.  Door de samenwerking beschikken we over alle technische knowhow, welk merk auto u ook bezit. En met de 24 maanden internationale garantie op reparaties zijn wij uniek! Eigenaar Albert Blotenburg startte hier in 1994 als monteur bij destijds Garage van Barneveld. Sinds 2007 is hij de eigenaar van Garage Bennekom. Met een enthousiast team zijn zij u graag van dienst en besteden ze veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Denk aan alle het auto-onderhoud, de APK check, remmen, accu, aircoservice, uitlijnen auto, diagnose, reparatie en meer.

Autovakmeester Bennekom

Niet alleen voor personenauto’s zijn we u van dienst. Onze werkplaats beschikt over alle equipement en kennis om ook onderhoud en reparatie aan uw bedrijfsauto, zelfs verhoogde/verlengde versies, uit te voeren. Ook met een camper bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen dat u altijd mobiel blijft. We beschikken over ruime mogelijkheden voor vervangend vervoer. Leenfietsen voor als u in de buurt woont. Leenauto voor als u op pad moet, u betaalt alleen de brandstof! Voor ondernemers hebben we zelf een leenbus (VW Transporter) voor u ter beschikking!

Autovakmeester Bennekom is hét merkonafhankelijke autobedrijf voor Bennekom en omgeving. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats met geavanceerde diagnoseapparatuur. Voor onderhoud en reparatie aan alle merken. Ook voor mobiliteitsgarantie bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Autovakmeester Bennekom staat de klant altijd voorop.

Tot ziens bij Autovakmeester Bennekom!

Autovakmeester Bennekom APK check

Auto-onderhoud, APK check Bennekom en reparatie

Wij zijn een universeel autobedrijf in Bennekom en bieden een compleet pakket en services en diensten op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Groot- en klein onderhoud
  • APK keuring
  • Reparatie
  • Bandenservice
  • Distributieriem vervangen
  • Accu vervangen
  • Aircocheck

Meer service met de Autovakmeester Bennekom Pechhulp en mobiliteitsservice

Wij helpen u bij pech onderweg. Het is natuurlijk nooit fijn om tijdens uw autorit stil te komen staan. Met de Autovakmeester Pechhulp hoeft u zich minder druk te maken om een situatie waarbij u komt stil te staan. Wij staan altijd voor u klaar! Daarbovenop bieden wij onze mobiliteitsservice met vele extra en services voor u als trouwe klant.

Vertrouwd onderhoud bij het Autovakmeester BOVAG-garagebedrijf

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.