Over ons

Pagina delen

Sinds 2006 is Autobedriuw Noardburgum actief in de autobranche. Wij zijn in totaal werkzaam met 4 werknemers. Sinds 2020 zijn wij aangesloten bij de universele garageformule Autovakmeester. Dit is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven.

Wij zijn een kleinschalige vertrouwde en vakbekwame erkende “dorpsgarage’’. Wij beschikken over een moderne goed uitgeruste werkplaats, deskundig en goed geschoold personeel, U kunt bij ons terecht voor het complete auto en camper onderhoud, Apk keuringstation, airco-service, storing diagnose maar ook voor schadeherstel bent u bij ons op het juiste adres!

Regelmatig volgen wij diversen cursussen/opleidingen om de nieuwste technieken te blijven beheersen, mee gaan met de tijd zo mogen wij ons sinds kort Erkend Hybride & EV Specialist noemen.

Ook voor een mooie en betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze auto’s worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt, APK en garantie volgens de BOVAG bepalingen.

Voor elke reparatie aan de auto wordt altijd met de klant overlegd zodat klanten nooit voor verrassingen komen te staan. “Elke klant gaat hier de deur uit en weet ook precies wat hij moet betalen en dat is toch iets wat de klant zeer op prijs stelt tegenwoordig”