Over ons

Pagina delen

In 1996 heeft Mark Asbroek zijn baan na 8 jaar als auto/vachtwagen monteur opgezegd en is hij gestart met Autobedrijf Asbroek. Door zijn service gerichte instelling en vakmanschap groeide het bedrijf waardoor zijn broer Bart Asbroek werd betrokken bij het bedrijf die ook reeds 6 jaar als automonteur werkzaam was, om vervolgens samen verder te gaan als Auto Asbroek V.O.F.

Door hun klantgerichte denken en het verlenen van goede service een hoge prioriteit heeft, is het bedrijf in een vijftal jaren doorgegroeid naar een volwaardig autobedrijf wat resulteerde in een BOVAG lidmaatschap. Tijdens de eerste schouwing van de BOVAG bleek zelfs dat het bedrijf aan de hoogste eisen voldoet en is Auto Asbroek een BOVAG-ABA Klasse I autobedrijf.

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn werd in 2001 een perceel aangekocht waarop een geheel nieuw autobedrijf gebouwd werd met ruimte voor 4 bruggen, een magazijn en een receptie met klantenwachtruimte. Dit pand werd in 2002 in gebruik genomen.

Door het vakmanschap van beide broers vonden vele klanten reeds de weg naar Auto Asbroek. De dienstverlening houdt niet op bij de verkoop en reparatie van nieuwe en gebruikte auto’s, ook voor leasing en financiering kunt u bij Auto Asbroek terecht. Sinds 2019 is Auto Asbroek aangesloten bij Autovakmeester.

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.