Elke maand een prijs bij Autobedrijf van der Locht in Uden | Bekijk actie

Winactie

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Van der Locht | Hier Met Je Rekening

Dit jaar viert Autobedrijf van der Locht het 55 +1 jarig bestaan! Een mooie mijlpaal voor ons autobedrijf en dus reden voor een klein feestje! (soms zijn het de kleine dingen die de wereld net een klein beetje mooier maken).

Autovakmeester van der Locht winactie

Iedere maand een prijs bij Autovakmeester van der Locht in Uden

Het 55 +1 jarig bestaan hebben we natuurlijk te danken aan jullie! Daarom gaan we een jaar lang iedere maand een prijs weggeven. De maandprijzen hebben een waarde tussen de € 10,- en € 50,- en bestaan uit o.a: Een reuze Bossche bol van Jan de Groot, een gratis wasbeurt bij de wasstraat, een gratis set ruitenwissers, autodrop snoeppakket… Maar de klapper komt in april 2023! Wanneer je in de periode van april 2022 tot april 2023 bij ons bedrijf een onderhoudsbeurt of reparatie(vanaf 75 euro) uit laat voeren, of een occasion koopt, maak je kans op onze hoofdprijs:

“Van der Locht Hier Met Je Rekening” met een maximum van € 551,–

Hiervoor hoef je niets te doen, maar wij vinden het wel leuk wanneer je ons bedrijf volgt via Facebook of Instagram. Op die manier volg je de actie en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons autobedrijf. Daarnaast waarderen wij het enorm als je naar aanleiding van je bezoek aan ons bedrijf “Klantenvertellen” invult met je ervaring.

Maak een afspraak en doe mee

Enkele voorwaarden:

  • Actieperiode 1 april 2022 tot 31 maart 2023
  • De trekking gaat op basis van factuurnummer.
  • De prijs is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar.
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht, maar worden ook bekend gemaakt via facebook en instagram