Autovakmeester Van de Laar | Milheeze | Over ons.

Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autovakmeester Van de Laar in Milheeze

Autovakmeester Van de Laar (Voorheen bekend als Van de Laar Auto`s & Autoschade B.V. ) is sinds 1962 ijzersterk in de verkoop en onderhoud van en aan auto’s en lichte bedrijfswagens (tot 3500 kg).

Wij zijn een Bovag-garagebedrijf waarbij U nog wordt behandeld als een gewaardeerde klant en niet als een nummer. Wij hanteren een goede service ,waarbij de Prijs / Kwaliteit de juiste verhouding heeft.

Dit jaar 2022 bestaan wij als autobedrijf 60 jaar.

Autovakmeester van de Laar 60 jaar

Bekijk onze bedrijfsvideo:

Autoreparatie en onderhoud in Milheeze

Wij repareren en onderhouden alle merken, maar onze specialiteit ligt bij Volkswagen, Audi, Skôda en Seat. Dit vindt U ook terug in ons regelmatig wisselend aanbod occasions van ongeveer 15  auto’s. Deze occasions worden veelal aangeboden met een afleveringsbeurt en Bovag-garantie (tenzij anders vermeld).
Ook hebben wij een eigen Schadeafdeling , waar alle schadereparaties, groot of klein, snel en vakkundig gerepareerd worden. Op onze website vindt U informatie over onze diensten (onderhoud, reparatie en schadereparatie en schadeherstel) en ons huidige aanbod van occasions.

Wij leveren service in de regio Gemert-Bakel, Deurne, Helmond, Laarbeek en Venray, maar ook daarbuiten, op onze lokatie in Milheeze.

Graag tot ziens, Henny, Willy en medewerkers