Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Van de Laar is sinds 1962 zijn wij ijzersterk in de verkoop en onderhoud aan auto’s en lichte bedrijfswagens (tot 3500 kg).

Wij zijn een Bovag-garagebedrijf waarbij U nog wordt behandeld als een gewaardeerde klant en niet als een nummer. Wij hanteren een goede service ,waarbij de Prijs / Kwaliteit de juiste verhouding heeft.

Wij repareren en onderhouden alle merken, maar onze specialiteit ligt bij Volkswagen, Audi, Skôda en Seat. Dit vindt U ook terug in ons regelmatig wisselend aanbod occasions van ongeveer 25 auto’s. Deze occasions worden veelal aangeboden met een afleveringsbeurt en Bovag-garantie (tenzij anders vermeld). Op onze website vindt u informatie over onze diensten (onderhoud, reparatie en schadereparatie en schadeherstel), ons huidige aanbod van occasions en ons laatste nieuws.

Wij leveren service in de regio Deurne (Walsberg, Zeilberg, Sint Josef, Griendtsveen,Helenaveen, Neerkant, Liessel) Helmond, Mierlo, Mierlohout, Stiphout, Brandevoort, Lierop, Asten, Aarle Rixtel, Beek en Donk, Gemert, De Mortel, Bakel, De Rips, Elsendorp, Oploo, Boxmeer, Venray, Merselo, Overloon en Ijsselstein, maar ook daarbuiten, op onze lokatie in Milheeze

Graag tot ziens, Henny, Willy en medewerkers