Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Van de Laar in Milheeze

Autovakmeester Van de Laar (Voorheen bekend als Van de Laar Auto`s & Autoschade B.V. ) is sinds 1962 ijzersterk in de verkoop en onderhoud van en aan auto’s en lichte bedrijfswagens (tot 3500 kg).

Wij zijn een Bovag-garagebedrijf waarbij U nog wordt behandeld als een gewaardeerde klant en niet als een nummer. Wij hanteren een goede service ,waarbij de Prijs / Kwaliteit de juiste verhouding heeft.

Dit jaar 2022 bestaan wij als autobedrijf 60 jaar.

Autovakmeester van de Laar 60 jaar

Bekijk onze bedrijfsvideo:

Autoreparatie en onderhoud in Milheeze

Wij repareren en onderhouden alle merken, maar onze specialiteit ligt bij Volkswagen, Audi, Skôda en Seat. Dit vindt U ook terug in ons regelmatig wisselend aanbod occasions van ongeveer 15  auto’s. Deze occasions worden veelal aangeboden met een afleveringsbeurt en Bovag-garantie (tenzij anders vermeld).
Ook hebben wij een eigen Schadeafdeling , waar alle schadereparaties, groot of klein, snel en vakkundig gerepareerd worden. Op onze website vindt U informatie over onze diensten (onderhoud, reparatie en schadereparatie en schadeherstel) en ons huidige aanbod van occasions.

Wij leveren service in de regio Gemert-Bakel, Deurne, Helmond, Laarbeek en Venray, maar ook daarbuiten, op onze lokatie in Milheeze.

Graag tot ziens, Henny, Willy en medewerkers