Autovakmeester Van de Laar

Wij zijn een Bovag-garagebedrijf waarbij u nog wordt behandeld als een gewaardeerde klant en niet als een nummer. Wij hanteren een goede service, waarbij de prijs/kwaliteit de juiste verhouding heeft.

Als Autovakmeester Van de Laar vinden wij uw gezondheid erg belangrijk. Bekijk hier onze maatregelen omtrent het Coronavirus.

50 jaar BOVAG lid
Kranten bericht:

Ons pap had het misschien wel geweten’

Ze zijn maar liefst 50 jaar aangesloten bij brancheorganisatie Bovag. De broers Willy (57) en Henny (52) van de Laar van Autovakmeester Van de Laar uit Milheeze ontvingen er een oorkonde voor.

Autovakmeester Van de Laar uit Milheeze is maar liefst 50 jaar Bovag-garage. De broers Willy (57, links) en Henny (52) ontvingen er een certificaat voor.

Het was een grote verrassing voor de broers. ,,We werden twee weken geleden gebeld of er iemand van Bovag langs kon komen, want we waren al vijftig jaar bij hen aangesloten”, vertelt Henny van de Laar. ,,Ons pap had het misschien wel geweten, maar hij is drie maanden geleden plotseling overleden. Hij heeft 58 jaar geleden dit autobedrijf opgericht onder de naam Autohandel J.A. van de Laar. Hij had hier bij moeten zijn, het is voor ons nog erg moeilijk en een groot gemis. Dankzij het lidmaatschap verkopen ze volgens hem beslist meer auto’s. ,,Bovag is de belangenorganisator voor autodealers, garage en klanten.”

Vader Jan van de Laar begon, nadat hij een paar jaar bij garage Van de Vorst in Helmond had gewerkt, in 1962 als zelfstandige in Milheeze. Henny van de Laar: ,,Hij wilde voor zichzelf beginnen en begon hier als automonteur en verkoper van Volkswagen Kevers en busjes.” De liefde voor het vak kregen de jongens van thuis uit met de pap-lepel ingegeven. ,,Als kleine jongens mochten wij van ons vader al aan oude auto’s sleutelen en daarmee hier achter crossen. We hadden daar plek genoeg voor”, vertelt Willy van de Laar. In 1985 kwam hij bij zijn vader werken als onderhoudsmonteur. Broer Henny in 1989 als schademonteur. ,,Als tiener wilde ik in eerste instantie iets anders worden. Maar het bloed kruipt waar ’t niet gaan kan”, zegt hij.

Overgenomen

In 2000 namen de twee broers het bedrijf over van hun vader. ,,We verkopen en onderhouden auto’s, maar de Volkswagengroep, daar zijn we nog altijd in gespecialiseerd.” Ook broer Peter (59) werkte een paar jaar bij zijn vader in het garagebedrijf. Maar na enkele jaren begon die als zelfstandige op dezelfde locatie met een autodemontagebedrijf. Toen het pand te klein werd voor hem, heeft hij heeft zijn bedrijf naar Gemert verplaatst.

Twee jaar geleden hebben de twee broers zich aangesloten bij de garageformule Autovakmeester. ,,Daardoor is het voor ons in de toekomst makkelijker om bij te blijven bij de nieuwe ontwikkelingen in de autobranche”, aldus Henny van de Laar.

Een opvolger is ook al in beeld als derde generatie Van de Laar. Willy’s zoon , Jeffrey werkt nu bij een Volkswagendealer. ,,Over een paar jaar is het de bedoeling dat hij hier bij ons in het bedrijf komt.”

 

9.6
Schutboomsestraat 14, 5763 BR Milheeze, Nederland

Zoek hier de juiste occasion!

Bekijk alle occasions

Waarmee kunnen wij je helpen?

Beoordelingen
van onze klanten

(799 beoordelingen)
Prijs/kwaliteit 8.8
Deskundigheid 9.2
Service 9.2
9.6
10 1 Bekijk reviews
van de Laar