Autovakmeester Mulders | Vierlingsbeek | Over ons.

Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Vertrouwd onderhoud bij Autovakmeester Mulders in Vierlingsbeek

Autovakmeester Mulders beschikt over een professionele werkplaats voorzien van de laatste apparatuur. Door continue scholing beschikken onze vakkundige monteurs over de know how van de nieuwste technieken. reparaties zijn bij ons daardoor sneller, beter en altijd scherp geprijsd.

Alle werkzaamheden worden bij ons uitgevoerd onder strikte Autovakmeester/BOVAG voorwaarden en wij bieden u volledige zekerheid. U kunt binnen rijden zonder afspraak of uw eigen afspraak inplannen via ons formulier. Autovakmeester Mulders biedt een internationale garantie van 24 maanden op alle reparaties en onderhoud. Deze garantie dekt onderdelen en uurloon. Voor garantiebehoud bent u niet verplicht om met uw nieuwe auto terug te gaan naar de merkdealer, maar kunt u tussentijds de service en het vakmanschap van onze specialisten inschakelen zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Dit geldt ook tijdens de garantieperiode!

Wij onderhouden uw auto volgens fabrieks-voorschrift en hebben ervaring met alle merken en type auto’s.

Even bellen voorkomt uiteraard wachttijden. U krijgt vooraf een prijsopgaaf, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kortom, voor volledig onderhoud, APK, reparatie, airco- en ruitservice, schade en voordelige banden bent u bij Autovakmeester Mulders aan een vertrouwd adres.

Autovakmeester garageformule

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?!

Afspraak maken