icon-phone

Over ons

Pagina delen

Wij zijn Autovakmeester Kuil uit Groningen. Naast bandenspecialist kunt u bij ons terecht voor de APK keuring van uw auto en onderhoud en reparatie aan uw auto. 

APK keuring, onderhoud en reparatie

APK keuring weer voor de boeg? In Groningen en omgeving staat Kuil Banden bekend als betrouwbare en voordelige garage. Of u nu met een personenauto of met een vrachtauto komt; we kunnen u altijd verder helpen. Wilt u meer informatie over uw auto APK laten keuren, neem dan contact op met onze werkplaatschef, Paul. Wilt u meer weten over de keuring, onderhoud en reparatie van vrachtwagen of trailer? Dan is Roelof, Serviceadviseur Truck en Trailer, de persoon die u nodig hebt.

Autovakmeester Kuil; je bent van harte welkom!

In ons bedrijfspand aan de A7 in Groningen werken dagelijks mensen met verstand van auto’s, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Wij hebben verstand van de banden maar ook verstand van de rest van het voertuig. Kom gerust eens langs of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn maandag tot en met zaterdag tijdens openingstijden bereikbaar op 050 – 40 41 695.