Onderhoud & reparatie

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Betrouwbaar onderhoud bij uw autobedrijf in Zwijndrecht

U bent van harte welkom in onze zeer goed uitgeruste werkplaats in Zwijndrecht. Steven van der Rhee met zijn team staan altijd voor u klaar. Of het nu een bijna nieuwe auto is of een klassieker. Autobedrijf Jan de Krijger weet altijd raad en lost alle problemen voor u op. We zorgen, door regelmatig onderhoud, dat uw auto altijd betrouwbaar is en in topconditie blijft.

Plan uw afspraak

Automerk en leeftijd van uw auto maakt voor ons niet uit

We hebben alle technische expertise in huis en met onze uitleesapparatuur kunnen wij alle merken uitlezen.Onze apparatuur om banden te vervangen is geschikt voor alle maten banden en via onze leverancier die 3 maal per dag banden bezorgt, kunnen wij alle merken op korte termijn monteren.Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van periodieke keuringen (APK check). Met onze ingebouwde remmenbank en emissietesters kunnen wij alle auto’s keuren. Maar ook

Klantenkaart en Pechhulp

Met de Autovakmeester klantenkaart krijgt u vele extra’s. Zo controleren wij uw auto gratis vlak voor de zomer en winter. Ook de aircocontrole en aankoopkeuring zijn inbegrepen. En, we verlossen u van kleine reparaties als lampen vervangen of het repareren van een lekke band. Daarbovenop hebben wij ook nog onze 24/7 Europese Pechhulp voor uw auto. U kunt dit uitbreiden voor uw caravan en/of aanhanger voor €12,50 per jaar. Wij werken hiervoor samen met AA Team. Voor dit totaalpakket ter waarde van € 340,- betaalt u slechts € 59,95 per jaar. Zoveel voordeel kunt u niet laten liggen.

Vraag uw klantenkaart of pechhulp bij ons aan:

Auto onderhoud op maat

Bij een Autovakmeester wordt uw auto tijdens een onderhoudsbeurt standaard op belangrijke onderdelen gecontroleerd. Naast het verversen van de olie, worden er indien nodig de brandstof- en interieurfilters vervangen. Daarnaast controleren onze Autovakmeesters altijd of onderdelen versleten zijn. Mocht dat het geval zijn, dan overleggen we eerst met u voordat er een nieuw onderdeel geplaatst wordt. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Een goed gevuld onderhoudsboekje draagt bij aan de waarde van uw auto. Bij Autovakmeester wordt vakmanschap gecombineerd met maatwerk, daarom zit u nooit met overbodig onderhoud.