Over ons

Pagina delen

Autobedrijf Holthuis, uw Autovakmeester in Dinxperloo

Autovakmeester Holthuis is uw autobedrijf in Dinxperlo. Bij ons is eerlijk en oprecht advies aan u erg belangrijk. Dit staat aan de basis van onze werkwijze en dankzij deze werkwijze en onze klanten zijn wij uitgegroeid tot een integer autobedrijf, waar u terecht kunt voor zowel auto onderhoud, APK check en autoreparatie als een breed aanbod van betrouwbare occasions.

Plan uw afspraak

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op.

We besteden veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. We hebben kwaliteit, service en eerlijk advies hoog in het vaandel staan. Tot ziens bij ons autobedrijf in Dinxperlo.

Autovakmeester Holthuis Autobedrijf

Auto-onderhoud, APK keuring en reparatie

Wij zijn een universeel autobedrijf en bieden een compleet pakket en services en diensten op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Groot- en klein onderhoud
  • APK keuring
  • Reparatie
  • Bandenservice
  • Distributieriem vervangen
  • Accu vervangen
  • Aircocheck

Meer service met de Autovakmeester Pechhulp en mobiliteitsservice

Wij helpen u bij pech onderweg. Het is natuurlijk nooit fijn om tijdens uw autorit stil te komen staan. Met de Autovakmeester Pechhulp hoeft u zich minder druk te maken om een situatie waarbij u komt stil te staan. Wij staan altijd voor u klaar! Daarbovenop bieden wij onze mobiliteitsservice met vele extra en services voor u als trouwe klant.

Vertrouwd onderhoud bij het Autovakmeester BOVAG-garagebedrijf

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.