Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Mobiliteit op maat

Autovakmeester Helmons is een familiebedrijf wat al ruim 25 jaar staat voor een uitstekende service en dienstverlening. Als merk onafhankelijk autobedrijf en met onze no-nonsens en gemoedelijke West-Brabantse aanpak staan wij garant voor een persoonlijk advies, optimale bereikbaarheid en gastvrijheid voor zowel de particulier als zakelijke rijder. Binnen het bedrijf zijn de lijnen kort waardoor we van elkaar weten waar we mee bezig zijn en waarbij u als klant een naam heeft en geen nummer. Met onze kernwaarden trots, betrokkenheid en bevlogenheid voeren wij dagelijks onze missie uit.

Trots

Wij zijn trots op ons werk en de manier waarop wij dit bedrijf samen hebben opgebouwd. Met deze trots zijn wij u graag van dienst, zodat ook u aangenaam, tevreden en trots kan genieten van uw auto..!!

Betrokken

U mag van ons verwachten dat we meedenken over adequate oplossingen tegen een acceptabele prijs. Luisteren is ook communiceren. En daar begint volgens ons elk goed adviesgesprek mee. Of het nu in de showroom of werkplaats is. Want alleen door naar u te luisteren (en soms tussen de regels door te luisteren) kunnen wij u goed adviseren.

Bevlogen

Onze bevlogenheid uit zich in twee aspecten: onze passie voor auto’s en onze passie voor mensen. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te luisteren naar uw wensen en deze voor u te realiseren.

De visie van Autobedrijf Helmons is om zich te onderscheiden van andere autobedrijven, waarbij wij streven naar een langdurige relatie met u als klant. Wij vinden dat onze service en dienstverlening verder gaat dan uw auto alleen, daarom kunt u ook bij ons terecht voor o.a. autoverzekeringen, mobiliteitsgarantie, schadeherstel, ruit- en airco-service en autoverhuur oftewel een full service auto motive center.