Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Autovakmeester G. Van Wijk | Autobedrijf Zoetermeer

Welkom bij G. van Wijk Auto is als autobedrijf begonnen in 1989 in de Galvanistraat te Zoetermeer, wat begon als een uit de hand gelopen hobby is toen gegroeid naar het universele garagebedrijf aan de Kryptonstraat van nu waar wij trots op zijn. Bij ons autobedrijf is ieder automerk welkom voor onder andere auto-onderhoud, de APK check en autoreparatie. Door kennis en vaardigheden kunnen wij tijdig inspelen op eventuele reparatiekosten. Deze kosten worden dan ook altijd eerst vooraf met u besproken voordat er overgegaan word tot reparatie, zo blijft het helder en ontstaan er voor u geen verrassingen achteraf. Terwijl u wacht staat natuurlijk de koffie voor u klaar en kunt u erop vertrouwen dat u weer veilig de weg op kan. Tot ziens bij ons Autobedrijf in Zoetermeer.

Plan uw afspraak

Auto-onderhoud, APK keuring en reparatie

Wij zijn een universeel autobedrijf en bieden een compleet pakket en services en diensten op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Meer service met de Autovakmeester Pechhulp en mobiliteitsservice

Wij helpen u bij pech onderweg. Het is natuurlijk nooit fijn om tijdens uw autorit stil te komen staan. Met de Autovakmeester G. Van Wijk Pechhulp hoeft u zich minder druk te maken om een situatie waarbij u komt stil te staan. Wij staan altijd voor u klaar! Daarbovenop bieden wij onze mobiliteitsservice met vele extra en services voor u als trouwe klant.

Vertrouwd onderhoud bij het Autovakmeester BOVAG-garagebedrijf

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.