Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Fer van Lin uw autobedrijf in Hegelsom

Sinds 1990 zijn wij de autospecialist in omgeving van Hegelsom, Venlo, Venray, Horst aan de Maas en daarbuiten. Autobedrijf Fer van Lin is een familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden is gestart. Sinds 2016 heeft Fer het stokje doorgegeven aan zijn zoon Dennis. Het bedrijf staat nu onder dagelijkse leiding van Dennis en zijn vrouw Karin. We werken met een gemotiveerd, enthousiast en vakkundig team waar ook technici Joost en Rico in de werkplaats deel van zijn. Bij ons kunt u onder andere terecht voor auto-onderhoud, APK check en autoreparaties voor alle automerken.

Plan uw afspraak

Autobedrijf Fer van Lin Hegelsom

v.l.n.r. Dennis, Karin, Elli en Fer van Lin 

Onderhoud voor zowel uw auto, bedrijfswagen of camper

U kunt dankzij de brede kennis van onze ervaren monteurs altijd bij ons terecht met uw auto, bedrijfswagen of camper. Wij vinden servicegerichtheid, persoonlijke aandacht en onderhoud op maat heel belangrijk. Wij kijken naar de klant én auto. Daar spelen wij op in. Wij houden van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Wij zijn Autovakmeesters

Onze monteurs zijn meester in hun vak. Professionele alleskunners die doen wat ze beloven: open, eerlijk en transparant. Bij ons werken vertrouwde gezichten uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kennen. Wij zijn aangesloten bij Autovakmeester, een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen. Wij bewijzen onze kwaliteit en meesterschap met 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid. Betrouwbaarheid, daar staan wij voor.

Autobedrijf Fer van Lin Hegelsom APK check