Aircoservice

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

De airco voor een gezond klimaat, verkoeling en veiligheid bij beslagen ruiten

Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Bij Autovakmeester de Laat kunt u rekenen op betrouwbaar onderhoud. Een airco die niet regelmatig wordt onderhouden, ruikt op den duur niet zo fris meer. En dat niet alleen, de kans op defecten neemt ook toe. Maak daarom tijdig een afspraak voor de aircocheck bij ons autobedrijf in Sterksel.

Een airco verliest jaarlijks gemiddeld 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor smering van de airco.
Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestaties die het systeem in de warme maanden moet leveren, kan er ernstige schade ontstaan. Daarom nemen we graag uw airco mee in het reguliere onderhoud. De werkplaats van Autobedrijf de Laat beschikt daarvoor over de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kunnen we elke fout in de electronica opsporen. Zo helpen we uw aircosysteem koel de zomer door.

Onze airco onderhoudsbeurt bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, een lektest en druktest, diagnose stellen, bijvullen met koudemiddel en tot slot de afgifte van een nieuw certificaat.

Aicocheck van Autovakmeester

Checken interieurfilters

Naast goed onderhoud van de airconditioning dragen de interieurfilters ook bij aan de luchtkwaliteit in de auto. Deze filters vangen bacteriƫn en schimmels op, die vanuit de vervuilde verdamper van de airconditioning via de ventilatie in uw interieur terecht kunnen komen. Bij de aircoreiniging wordt daarom ook gekeken naar het interieurfilter. We adviseren u de filter ieder jaar of na iedere gereden 15.000 kilometer te vervangen.

De voordelen van de Autovakmeester aircoservice:

  • Complete aircoservice
  • Aircocheck en aircoreiniging
  • Checken en/of vervangen van uw interieurfilter
  • Altijd gediplomeerde technici
  • Tips en advies voor optimaal gebruik en onderhoud
  • Geen last meer van nare geurtjes onderweg