Autovakmeester Car Service Swalmen | Over ons.

Over ons

Pagina delen

Ik wil een afspraak maken

Ik wil een offerte aanvragen

APK vervaldatum check

Neem contact op

Complete autoservice onder één dak.

Autovakmeester Car Service Swalmen is een servicegericht autobedrijf die reparaties, apk keuringen verricht aan alle merken en typen auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen – Audi – Seat – Skoda – Mercedes – Volvo – Rover – MG, en bezitten dan ook alle technische gegevens en diverse moderne testapparatuur om uw auto op de juiste wijze te onderhouden en te repareren.

Door onze  jarenlange ervaring en onze passie zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft tegen eerlijke prijzen.

Natuurlijk, auto’s zijn onze lust en ons leven. Nieuwe modellen, pk’s en innovatieve snufjes: we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Maar weet je waar we bij Autovakmeester Car Service Swalmen nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daarom gaan we voor onze klanten door het vuur.

U mag van ons verwachten:

  • Uitstekende kwaliteit
  • Uitsluitend kwaliteitsonderdelen
  • APK bevoegdheid
  • Vakkundig personeel met de meest actuele kennis
  • Betrouwbare, snelle en persoonlijke service

Wij nodigen u graag uit om ons op de proef te stellen zodat U zelf kunt ervaren waarom

Car Service Swalmen het beste garagebedrijf voor uw auto en uw portemonnee is. Klantvriendelijkheid en goed opgeleid personeel zijn één van onze kenmerken. Wij bieden u de zekerheid van kwaliteit, snelheid en een goede service.

Groetjes René