Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Broekhuizen is opgericht door Martijn Broekhuizen, een autoliefhebber in hart en nieren. Na jaren lang bij een Franse autodealer gewerkt te hebben heeft hij besloten voor zichzelf te beginnen en een mooi bedrijf op te bouwen. Dit resulteerde in zijn eerste pand in Barneveld waar hij begon aan zijn bedrijf PugFix. De naam die natuurlijk verwijst naar het Franse merk Peugeot, waar hij ooit na de aanschaf van de 205 GTI zo mee verknocht raakte.

Martijn begon na de 205 GTI met de opbouw van een 205 rallyauto waar hij dan ook serieuze wedstrijden mee heeft gereden, na een aantal jaar verschillende rallyauto’s (tot op het laatst een Mitsubishi Lancer EVO) te hebben gehad en veel rally’s te hebben gereden kwam werd het zakelijk en privé te druk om zich daar nog op te focussen dus is hij tijdelijk gestopt met de rallysport waar hij zo van houdt. Nu klinkt dat erger dan het is, want na 3 jaar begint het toch weer te kriebelen en is Martijn weer terug bij die oude liefde, een 205 rallyauto gaat opgebouwd worden. Dus het bloed kruipt waar het niet gaan kan, of moeten we in dit geval spreken over benzine?

Naast Martijn is ook Ruben al sinds geruime tijd onderdeel van het Autovakmeester team, samen met Ruben verzorgt Martijn de werkplaats en zorgen zij dat klanten weer tevreden naar huis gaan. Ruben is een jonge gedreven jongen welke naast zijn studie veel werk verzet bij Autovakmeester Broekhuizen en u dan ook graag helpt met de grote of kleine problemen aan de auto.