Over ons

Pagina delen

Autovakmeester Arnold Hus al 36 jaar een vertrouwd adres

Autovakmeester Arnold Hus is gevestigd in Winkel, Noord Holland.  Wij zijn bekend geworden onder de naam Autoservice Goedhart. Nadat Arnold Hus eigenaar is geworden van dit bedrijf in 2002 vonden we de overgang van de AD formule naar Autovakmeester een goede gelegenheid om onze naam mee te veranderen.

Autovakmeester Arnold Hus is gevestigd op een modern industrieterrein maar de werkzaamheden en gemoedelijkheid van de bedrijfsvoering van ons bedrijf doet je denken aan de oude dorpsgarage van weleer. De laagdrempeligheid en goede persoonlijke relatie met de klant zijn een grote kracht van ons bedrijf.

We zijn een merkonafhankelijk autobedrijf waar je terecht kunt voor onderhoud en reparatie van alle merken personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers.

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor iedere auto.

Je kunt bij ons terecht voor betrouwbaar onderhoud, service en diagnose. Wij worden bovendien voortdurend bijgeschoold, zodat onze kennis up-to-date blijft. We zijn voor veel werkzaamheden gecertificeerd en werken met leveranciers van de beste merken. Vanzelfsprekend zijn we ook een vertrouwd adres voor de jaarlijkse APK keuring. Tijdens de keuring wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd op veiligheid en milieu-eisen.

2 jaar garantie

Daarnaast krijg je bij Autovakmeester Arnold Hus twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties! Dit is uniek voor garagebedrijven. Normaal gesproken heb je bij andere autobedrijven slechts 3 maanden garantie op de onderdelen en het uitgevoerde werk. Wij vullen deze garantie aan tot twee volle jaren. Geen vervelende verrassingen dus, wij hebben vertrouwen in onze dienstverlening.

 Waarom Autovakmeester Arnold Hus?

  • Regulier onderhoud: vervangen van olie, oliefilter, remblokken, remschijven, bougies, luchtfilter, interieurfilter, accu, lampen, ruitenwissers, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, etc.
  • APK: de jaarlijkse keuring is er om te controleren of je auto veilig is en aan de milieu-eisen voldoet. Is je auto weer aan de beurt voor een keuring? Neem direct contact met ons op.
  • Diagnose: heeft je auto een gekke storing? We hebben moderne diagnoseapparatuur om de oorzaak te achterhalen.
  • Aircoservice: ook je airconditioning heeft onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Met de aircocheck weet je direct wat er gedaan moet worden.
  • Banden/ uitlijnen: autorijden met je banden op de juiste spanning is veiliger, zuiniger en beter voor het milieu. Ook hebben we hebben ook ruime keuze aan nieuwe banden (winter en zomer) inclusief velgen.
  • Alfa Romeo Specialist sinds 1983!
  • Pechhulp service: als je onverhoopt toch met pech komt te staan, is er de pechhulp service van Autovakmeester Arnold Hus. Voor slechts € 19,95 euro per jaar heb je al Nederlandse dekking (ook in je woonplaats). Pechhulp service Europa € 39,95.

Wil je meer weten over Autovakmeester Arnold Hus?

We staan je graag te woord. Je kunt uiteraard ook langskomen voor een kopje koffie en een kennismaking.