Private Lease

Pagina delen

Waarom Private Lease via Autovakmeester Anders On in Bunnik?

Autovakmeester bemiddelt voor u de beste Private Lease oplossing. Hierdoor kunt u uw auto bij ons in Gronsveld onderhouden. Wij werken alleen samen met aanbieders die aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease. Onze overeenkomsten zijn standaard voorzien van verzekering, wegenbelasting, reparatie & onderhoud en banden. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken.

En het mooie is: uw auto blijft in onderhoud bij uw vertrouwde Autovakmeester.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op:

Of via ons contactformulier

Wat is private lease?

Privé leasen van een auto wordt steeds populairder. U heeft geen omkijken naar autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud; u hoeft alleen te tanken. Vanaf zo’n €200 rijd u in een nieuwe kleine auto.

Meer dan 85% van alle autobezitters in Nederland weet niet wat hij maandelijks kwijt is aan zijn auto. Met een private lease-auto betaalt u een vast bedrag per maand. De kenmerken:

  • U bent geen eigenaar, u huurt de auto voor minimaal 12 tot 60 maanden.
  • Iedere maand betaald u een vast bedrag voor de kosten van afschrijving, allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud en banden.
  • U betaalt daarnaast zelf de brandstof, eventuele verkeersboetes en bij schade een eigen risico.
  • Na de afgesproken leaseperiode levert u de auto in en worden de gereden kilometers en niet-acceptabele schades verrekend.
  • Er is geen fiscale bijtelling, die geldt alleen voor leaserijders met een auto van de zaak.

Klik hier voor meer informatie.

Samenwerking met LeaseProf

Autovakmeester Private Lease Gronsveld is een samenwerking tussen Autovakmeester en LeaseProf en bestaat uit een landelijk netwerk van samenwerkende universele autobedrijven. Wij van Autovakmeester Garage Ber Meertens mogen en kunnen leaseauto’s onderhouden in opdracht van leasemaatschappijen. LeaseProf bemiddelt met Leasemaatschappijen voor overeenkomsten voor klanten van de Autovakmeester autobedrijven.

Wij van Autovakmeester Anders On mogen en kunnen daarom leaseauto’s onderhouden in opdracht van leasemaatschappijen. Interesse? Neem contact met ons op of kijk hier voor meer informatie.

Autovakmeester Private Lease LeaseProf